Fiat 500X Off-Road Look

Fiat 500X Off-Road Look

Odvažna duša i puno srce. To je idealna jednadžba za svakoga tko traži snažan i prepoznatljivi izgled pravog crossovera. Zbog toga Fiat 500X Off-Road Look dolazi sa specifično dizajniranim kotačima, branicima sa zaštitnim pločama, saten-kromiranim vanjskim detaljima i krovnim šinama. Nadalje, kako bi se do kraja izrazio njegov karakter, Fiat 500X dolazi u 12 različitih boja: 4 pastelne, 5 metalik boja, 2 sa tri premaza i 1 mat metalik; što stvara najšire mogućnosti prilagođavanja.

Odaberite kotače koji vam se najviše sviđaju iz ponude koja je specijalno dizajnirana za Fiat 500X Off-Road Look. Od 17” mat sivih naplataka s oblikom dijamanta do 18” mat sivih naplataka u dvije boje i u obliku dijamanta ili 18” mat poliranih naplataka u obliku dijamanta.

Po prirodi crossover, Fiat 500X Off-Road Look zna kako se pobrinuti za sve vaše putnike. Njegova unutrašnjost ističe se kao prostor koji pruža dobrodošlicu: teksturirana prednja ploča uključuje neproziran trodimenzionalan efekt, dok središnja konzola i obloge vrata imaju završnu obradu brušenog aluminija. Ova šik unutrašnjost ima dovoljno prostora za vaše prijatelje i obitelj, kao i sve vaše omiljene stvari. A ekskluzivno ambijentalno osvjetljenje kreira jedinstvenu atmosferu zahvaljujući kojoj iskustvo u kabini pruža još više zadovoljstva.

Oblikovani sportski upravljač omogućuje savršeno hvatanje i idealni položaj ruku. Instrumenti na prednjoj ploči podsjećaju na povijesni model 500, ali najprivlačniji je 3,5” TFT zaslon koji vam brzo i lako pruža sve potrebne informacije; također možete prilagoditi i sam prikaz.

Profinjeni tunel mjenjača, s izgledom ugljičnih vlakana ili završnom obradom od brušenog aluminija, sadrži Mood Selector™ kontrolni sustav (ako je ugrađen). Laka za uporabu električka parkirna kočnica zamjenjuje tradicionalnu ručnu kočnicu i oslobađa prostor između sjedala.

Fiat 500X je praktičan isto koliko je stilski oblikovan. Pretinci u putničkoj kabini uključuju četiri prostrana džepa u vratima, dva pretinca za rukavice – jedan u donjem dijelu prednje ploče i jedan koji je ugrađen u traku u boji ispred suvozača. Nadalje, tu su još dva držača za čaše na središnjoj konzoli.

Prostran i raznovrstan prtljažnik ima kapacitet od 245 litara, odnosno 895 litara s potpuno spuštenim stražnjim sjedalima. Prtljažnik se može opremiti uklonjivom, prekretnom podnicom. Maksimalni kapacitet vuče prikolice (s kočnicama) do 1200 kg. ​

Uz pomoć radara i video senzora, ovaj sustav vas upozorava ako detektira preveliku razliku u brzini između vašeg Fiata 500X i vozila ispred. Upozorava vas na vrijeme kako bi se izbjegla bilo kakva vjerojatnost sudara. Ako iz nekog razloga ne poduzmete bilo kakvu radnju, sustav će automatski aktivirati sustav kočenja. ​Mrtvi kutovi više ne moraju biti problem jer naš sustav nadzora mrtvog kuta može detektirati prisutnost vozila u ovim kritičnim područjima i na to vas upozoriti preko svjetla u vanjskim osvrtnim zrcalima. Jednako vrijedi prilikom vožnje u nazad i kada se vašem vozilu bočno približi drugo vozilo. Sustav počinje djelovati ako započnete promjenu vozne trake bez uključivanja pokazivača smjera. Svjetlo upozorenja na ploči s instrumentima se pali zajedno s većim otporom prilikom okretanja upravljača.​


Fiat 500X Off-Road Look - Slike vozila