Fiat 500L Trekking

Fiat 500L Trekking

500L Trekking vas osvaja sa svojim jedinstvenim stilom: finim detaljima, bočnim letvicama od brušenog čelika, bočnim pragovima, specifičnim branicima i blatobranima.

Novi 17” sjajni, crni aluminijski naplatci u obliku dijamanta, koji su dio standardne opreme, te visoki položaj u vožnji naglašavaju njegov izgled za sve terene. Dođite i saznajte što znači bez brige se voziti preko svih vrsta terena. Došlo je vrijeme da saznate gdje je skrivena avantura. 500L Trekking je snažan, dinamičan i energičan. Zbog toga je njegova omiljena boja žuta. Ali, pustite da vas oduševe druge boje i mnoge kombinacije.

Možete uzeti sve što vam treba kako bi iskusili odlično putovanje s modelom 500L Trekking. S njegovim preklopljenim sjedalima, možete prevoziti terete koji su dugački do 2,4 metra, dok će vas 455-litreni prtljažnik oduševiti sa svojim izuzetnim kapacitetom. Sa standardnim M+S gumama, udobnost i sigurnost putuju rukom pod ruku. Otkriti ćete da je vožnja i po najtežim cestama ugodna i laka za svladati. Bez obzira na vaš stil postoji unutrašnjost koja će vam odgovarati. Odaberite uglađenu, stilski oblikovanu Magnesio sivu tkaninu sa umetcima od smeđe eko kože ili se izrazite s privlačnom crnom tkaninom i umetcima od bijele eko kože.

Model 500 Trekking nije samo pun osobnosti i stila, nego je također napunjen najnovijim tehnologijama i sigurnosnim značajkama kako bi vam osigurao savršeno iskustvo vožnje.

Za odlično putovanje dobra glazba je obavezna. Zbog toga u modelu 500L možete slušati svu glazbu koju želite: s vašeg MP3 uređaja, vašeg pametnog telefona ili vaše USB memorije, a lako je možete odabrati uz pomoć kontrola na upravljaču. Uz to, njegov novi premium audio sustav, razvijen u suradnji s tvrtkom Beats Audio, koristi napredni algoritam ekvalizatora kako bi reproducirao čist i vjeran zvuk. Što to znači? Kao da se nalazite u studiju za snimanje i vaš omiljeni pjevač pjeva samo za vas.

Zamislite da vaš automobil može kočiti za vas kada je to doista potrebno? Ne morate više zamišljati. Model 500L Trekking dolazi sa City Brake Control sustavom, pametnim uređajem koji prepoznaje druga vozila i prepreke i automatski koči i pomaže u njihovom zaobilaženju. Sustav, koji radi pri svim brzinama od 5 km/h do 15 km/h, koristi laserski senzor koji se uključuje kada upalite motor. A izvrsna stvar u svemu je činjenica da je model 500L Trekking prvi Fiatov automobil koji ovu izuzetnu tehnologiju nudi kao dio standardne opreme.


Fiat 500L Trekking - Slike vozila