Fiat 500C

Fiat 500C

Dizajn

Fiat 500C mami smiješak i čisti ga je užitak voziti. Prednji kraj izgleda kao da vam se smiješi zahvaljujući pametno stiliziranom odbojniku i elegantnoj rešetki u 3D izvedbi. Osim što se smiješi, on i namiguje. U ovom slučaju mislim na novi, polueliptični komplet prednjih svjetala pomodarski postavljen pod kutom koji dodatno naglašava eleganciju vozila i bolje osvjetljava cestu.

Karakterističan profil modela 500 nije se promijenio, ali mogućnost odabira među dvama novim modelima naplataka kotača donosi novi dašak elegancije. Možete odabrati 15" u sjajnoj sivoj boji ili 16" s mat dijamantnom crnom završnom obradom. Pomogli smo novom modelu Fiat 500 da osvoji grad novom bojom karoserije: pop i pastelnom nijansom crvene Glam Coral.

Novi 500C ikona je dizajna u tri nijanse: bjelokosnoj, crvenoj i crnoj. Inovativni klizni krov nimalo ne narušava zavodljivu siluetu. S električnim sustavom upravljanja krov se glatko klizno pomiče unatrag zajedno sa stražnjim staklom, stop svjetlom i spojlerom.

Malene stvari mnogo znače. Nova kromirana ukrasna letvica naglašava odbojnik i okružuje svjetla za maglu i vožnju unatrag.
Bili smo hrabri što se stražnjeg kraja tiče! Potpuno nova, višefunkcijska stražnja optička kućišta sadrže stop svjetla, svjetla za vožnju unatrag i pokazivače smjera – dokaz da je evolucija jednako važna kao revolucija.

Unutrašnjost

Armaturna je ploča u potpunosti redizajnirana i skladno je prihvatila novu tehnologiju. Kromirani elementi i zaobljeniji dizajn komandi iznimno su upadljivi. Ako novi 500C nije samo prekrasan, on je funkcionalan i sada opremljen novim, praktičnim pretincem za odlaganje u armaturnoj ploči ispred suvozača i novim središnjim tunelom s USB/AUx-in ulazima i prostranijim držačem čaša.

Novo je kolo upravljača iznimno posebnog dizajna i urešeno kromiranim elementima. Inovativni 7" TFT digitalni zaslon (u dodatnoj opremi) omogućuje vam da držite sve informacije potrebne za vožnju pod kontrolom, primjerice podatke s brzinomjera, brojača okretaja, mjerača temperature i indikatora promjene stupnja prijenosa, koji vam predlaže kada je pravi trenutak za promjenu brzine, te putnog računala koje donosi informacije o preostalom dosegu vožnje, potrošnji goriva i prijeđenoj udaljenosti itd.

Elegancija, elegancija i još više elegancije. Materijali i tkanine odabrani za unutrašnjost novog modela Fiat 500 dolaze izravno s najmondenijih modnih pista. Dostupan je razigrani kockasti uzorak s oblogom u drugoj boji, a tu je i nova koža boje vina s plavim umecima – malo vintage štih kojim odajemo počast 60-im godinama 20. stoljeća.

Za osiguranje udobnosti za poželjeti tu su nova sjedala izrađena od materijala s još više ergonomskih svojstava i dizajnirana za olakšani pristup stražnjim sjedalima vašim suputnicima.

Tehnologija i sigurnost

Za upravljačem novog modela 500 važan je samo užitak vožnje. Zato je opremljen najsofisticiranijim sigurnosnim i infotainment sustavima – ima komande na kolu upravljača, funkciju Bluetooth® s opcijom Audio streaming (prijenos zvuka u stvarnom vremenu), način vožnje eco:Drive za uštedu goriva te mrežni informacijski sustav Uconnect™.
Za pojedine modele, ovisno o razini odabrane opreme, neke od tih značajki mogu biti dodatne.

Fiat 500C - Cjenik Fiat 500C - Cjenik 117 kB, pdf

Fiat 500C - Slike vozila